2 prachtige appartementen van 137 m² te huur aan de rand van het bos te Oudsbergen

Appartement voor € 850

Heiderbosstraat 1, 3660 Opglabbeek
Ref: spir348
2 slaapkamers
1 badkamer
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

TE HUUR

Nieuwbouwproject gelegen in Heiderbosstraat 1 te Oudsbergen bestaat uit 4 ruime, moderne appartementen. Er zullen 2 appartementen op het eerste verdiep beschikbaar zijn voor verhuur vanaf augustus 2020.

De 2 appartementen zijn elk 137 m² groot (incl. inpandige garage en 2 bergingen op het gelijkvloers) en zijn voorzien van een ruim terras van 26 m² linkse app en 18 m² rechtse app. De terrassen kijken uit op weides en een bos achterliggend. De appartementen zijn voorzien van zeer grote ramen waardoor er veel lichtinval gecreëerd wordt. Op deze manier kan u genieten van een 360° groen uitzicht.
Ze zijn elk voorzien van 2 slaapkamers, een berging, een badkamer, een toilet, een leefruimte, een terras, een inpandige garage, 2 bergingen en 1 parkeerplaats aan de voorkant van het gebouw. Parkeermogelijkheden voor bezoekers zal voorzien worden door middel van kiezelaanleg langs de weg. De appartementen worden wit geverfd door de eigenaar.

De huurprijs is € 850 per maand. Er zijn verder geen algemene kosten en de energiekosten zijn verwaarloosbaar door de zonnepanelen die inbegrepen zijn. De appartementen zijn BEN-woningen, ze zijn zeer goed geïsoleerd en ze zullen weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling etc. Ze zijn voorzien van ventilatie systeem D. Daarnaast zal elk appartement voorzien worden van zonnepanelen (min. 2000 WP per appartement).

Voor meer info, contacteer Telen Vastgoedmakelaar : T: 089/77.77.77 of info@telen.be.
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Zonnepanelen ja
Dubbelglas ja
Parlofoon ja
Videofoon ja
Prijs € 850,00
Vrij op 01/08/2020
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat

Panden in de buurt