Modern nieuwbouwappartement met 2 slk en 2 terrassen te huur in centrum Niel-bij-As!

Appartement

Hoogstraat 159/5, 3665 As
Ref: Hoogstraat 159 bus 5 As
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Nieuwbouwproject ‘Residentie Elisa’ ligt in het centrum van Niel-bij-As te Hoogstraat 159. Het appartementsgebouw bestaat uit 11 moderne appartementen en bevindt zich aan de linkerkant van het plaatselijke grootwarenhuis, de Okay.

Appartement 2.2 is een ruim nieuwbouwappartement gelegen op het 2e verdiep aan de rechterkant van het gebouw en ligt vlak langs de lift.
Het appartement bevat een bewoonbare oppervlakte van 85 m² en heeft als troeven een open keuken, 2 grote slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Alle kamers zijn voorzien van tv- en internetaansluiting en ingebouwde led-spots.
Het beschikt over 2 terrassen van maar liefst 25 en 13 m². Het appartement is voorzien van ventilatie systeem D. Deze systemen zijn volledig conform met de laatste nieuwe milieunormen. Daarnaast zijn er zonnepanelen voorzien (2070 Wp) waardoor de maandelijkse elektriciteitskosten zeer laag liggen.

Het appartement beschikt over een ruime ondergrondse parkeerplaats met aansluitende privé-berging.  Aan de voorkant van het gebouw zullen extra parkeerplaatsen worden voorzien dewelke vrij te gebruiken zijn door bezoekers. Het project is gelegen op wandelafstand van een bushalte, grootwarenhuis, apotheek, krantenwinkel en de lokale basisschool. Alles ligt letterlijk voor de deur!

Heeft u interesse in een bezichtiging? Contacteer ons via fien@telen.be of bel naar 0473/46.48.62. 
Energieklasse label A
0
Keukentype Geïnstalleerd
Zonnepanelen ja
Videofoon ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Prijs Info op kantoor
Bouwjaar 2021
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Verdieping 3
E-peil 23
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt