Luxueus nieuwbouwapp met 2 ruime slks en een prachtig terras, staanplaats en berging.

Appartement

Joseph Smeetslaan 246/1, 3630 Maasmechelen
Ref: Joseph Smeetslaan 246 bus 1 Maasmechelen
100m2 woonopp.
100m2 grondopp.
Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Luxueus nieuwbouwappartement met 2 ruime slaapkamers, een prachtig terras met tuin, staanplaats en berging te huur, gelegen vlakbij het natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen.

Eerst wat meer over Residentie "De Boomvlieger":

De rotonde die de wegen Joseph Smeetslaan en Ringlaan met elkaar verbindt, is een alom bekend herkenningspunt geworden door zijn markante kunstwerk "De Boomvlieger" van Danny Verhallen. Dit knooppunt is de poort naar het prachtige natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen. 

Het Nationaal Park Hoge Kempen, is een uniek natuurgebied waar meer dan 12 000 ha bos en heide beheerd en beschermd worden en ligt in uw achtertuin! Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide en stuivende duinen, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten,... In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren. Maar ook het centrum Maasmechelen en Maasmechelen Village liggen op steenworp afstand. Alle voorzieningen voor recreatie, winkels, scholen en eerste levensbehoeften zijn makkelijk bereikbaar. De ligging van deze Residentie is werkelijk uniek te noemen. De verbinding tussen natuur en mens is verbeeld in het kunstwerk "De Boomvlieger". 

Nu wat meer informatie over het appartement. Het is gelegen op de gelijkvloerse verdieping aan de rechterzijde van het gebouw. Met al de kwaliteitsmaterialen kunnen we spreken van een luxe appartement. De indeling ziet er als volgende uit: een inkomhal, berging, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer, toilet, leefruimte met open keuken en een ruim terras met tuin aan de achterzijde! Er is tevens een lift tot op de ondergrondse verdieping, waar je een eigen staanplaats en berging kan terugvinden. Daarnaast is er ook ruimte voor een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. Het appartement heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 98 m², het terras met tuin heeft een oppervlakte van maar liefst +- 40 m². De EPC is in aanvraag.

Enkele bijzonderheden:
- Luxe afwerking/kwaliteitsmaterialen
- Eerste huurder!
- Vloerverwarming 
- Domotica systeem + alarm systeem
- Video intercom met wifi verbinding
- Zuidelijke oriëntatie 
- Ventilatiesysteem C 
- Zeer energiezuinig!
- Ruime staanplaats met berging inbegrepen in huurprijs 

Beschikbaar in overleg.

Indien u geïnteresseerd bent in een bezichtiging, dient u eerst uw huurprofiel aan te maken via de link: https://www.mijnhuurprofiel.be/login , en deze informatie te delen door het mailadres (fien@telen.be) in te geven op het einde van de aanmaak van uw huurprofiel. Gelieve het huurprofiel zo volledig mogelijk in te vullen. Bij 'algemene opmerkingen' mag u het adres vermelden van het huurpand. Na ontvangst van uw huurprofiel nemen wij zelf contact met u op voor het inplannen van een plaatsbezoek.
0
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Zeer goed
Vloerverwarming ja
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Aluminium - Zeer goed
Domotica ja
Videofoon ja
Alarm ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Prijs Info op kantoor
Orientatie tuin Z
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2022
Nieuwbouw ja
Staat Uitstekende staat
Grond oppervlakte 100 m²
Woonoppervlakte 100 m²
Aantal verdiepingen 2
Dak Plat dak - Zeer goed
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt