Luxe nieuwbouwappartement van 95 m² met 3 slaapkamers en ruim terras in Niel-bij-As! 6% BTW mogelijk!

Appartement

Hoogstraat 171, 3668 Niel-bij-As
Ref: Residentie De Molen - app 1.1
3 slaapkamers
1 badkamer
95m2 woonopp.
95m2 grondopp.
Bouwjaar: 2023

Omschrijving

Het welgekende café de Molen in Niel-bij-As zal getransformeerd worden in een prachtig nieuwbouwcomplex van 5 afgewerkte luxeappartementen. Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar voor verkoop, waarvan er 2 beschikken over een tuin!

Bouwheer Immo Haumont staat voor hoogwaardige afwerking, kwaliteit en zeer goede energieprestaties waardoor u van een heel aantal voordelen geniet. We voorzien overal vloerverwarming, zonnepanelen, keramische tegels van “Delconca”, systeem D ventilatiesysteem, een lift, zeer goed uitgeruste keukens van Schreurs project te Opglabbeek... Alles kan nog aangepast worden op maat van de klant aangezien de bouw nog niet gestart is.

Appartement 1.1 heeft 3 slaapkamers en bevindt zich op het 1e verdiep links in het gebouw. De woonoppervlakte bedraagt 95 m², het terras is 18 m² groot. Het is zeker mogelijk om bijvoorbeeld van 1 slaapkamer een dressing te maken aansluitend aan een slaapkamer.

Het appartement kost € 309.622,00, exclusief de registratierechten op de grondwaarde (12%) en de BTW op de constructiewaarde (21% of 6%). Aankoop aan 6% in plaats van 21% BTW is mogelijk met dit project indien u aan de voorwaarden voldoet.
Daarnaast voorzien we in de ondergrondse parkeergarage bij elk appartement een berging en 1 ondergrondse staanplaats. De berging en de staanplaatsen zijn niet inbegrepen in bovenvermelde prijs.

Binnen een cirkel van 1 km liggen de voetbalpleinen van As-Niel, de sporthal, het skatepark, het vrijetijdsgebouw, winkels, apotheker enz,…
As is een kleine, maar zeer gezellige gemeente met vele troeven: zowel op vlak van onderwijs, gemeentelijke accommodaties als natuur.

Residentie De Molen is gelegen vlakbij de lagere school in Niel-bij-As en de plaatselijke supermarkt Okay. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op wandelafstand en de dichtstbijzijnde autostrade ligt op 5 minuten rijden!

Indien u graag meer info wenst, aarzel niet om ons te contacteren via 089/77.77.77, dan maken wij graag een afspraak.

 

Verdieping -1

Garage

Verdieping 1

Badkamer 1
Berging
Inkomhal
Keuken 1
Living
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
0
Vloerverwarming ja
Zonnepanelen ja
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst PVC
Videofoon ja
Distributie ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Prijs Info op kantoor
Orientatie tuin W
Aantal garages 1
Bebouwing open
Bouwjaar 2023
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 95 m²
Woonoppervlakte 95 m²
Dak Plat dak
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt