Ref: corpark

CORPARK - Wonen tussen de bomen in Boom!

Wonen tussen de bomen in Boom! Wonen in alle rust én toch centraal – in Corpark komt het mooi samen, net zoals de Dijle en Nete samenvloeien om de Rupel te vormen. Hier woon je op een boogscheut afstand van het centrum en het station van Boom of zoek je in een mum van tijd de rust op aan de oevers van de Rupel. In Corpark is het heerlijk wonen en ontspannen. De kinderen kunnen in alle veiligheid ravotten in één van de speeltuinen of de natuur. Tegelijkertijd woon je dicht bij de oprit van de A12, zodat je snel in hartje Brussel of Antwerpen staat. Vele troeven voor één plek? Dat klopt. Jong of oud, single, koppel of gezin, elke doelgroep is hier welkom. Ook voor investeerders
is Corpark een unieke opportuniteit.

In de eerste fase van Corpark zijn er 44 mooie appartementen in de aanbieding. Ieder appartement beschikt over een terras of tuin, 1- of 2 slaapkamers. In het kelderverdiep is een grote parkeergelegenheid voorzien waar ieder appartement zijn standplaats met berging kan kiezen. Wenst u graag vloerverwarming of airco, of heeft u vragen rond de inrichting van de keuken of badkamer. Ieder appartement is bespreekbaar! Groene droom, gouden kans: geniet nu van het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% op het volledige aanbod! 

U kan altijd een afspraak met ons maken in onze verkoopcontainer ter plaatse op de site zodat wij de nodige tijd voor U kunnen uittrekken!

Telefoon nummer: 089/77.77.77
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
C0.2 Appartement Te koop € 239.703 2 75 m² - Meer info
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
C1.2 Appartement Te koop € 193.975 1 66 m² - Meer info
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
A1.1 Appartement Te koop € 263.754 2 93 m² - Meer info